Емо Чолаков превъзмогна смъртта на съпругата си

Топ
16:39 - 07 Май 2020
4003
Емо Чолаков превъзмогна смъртта на съпругата си

Водещият на "Един за друг" Емо Чолаков вече се е посъвзел след смъртта на съпругата си Кръстимира, която почина след тежка битка с рака през януари тази година. Бившият синоптик на Би Ти Ви даде първото си интервю след като загуби любимата си. Пред Гала в "На кафе" Чолаков заяви, че е чувства щастлив човек и благодарение на работата си е превъзмогнал тежката загуба.

„Няма да повярвате на какво са способни нашите участници! На финала силите им ще бъдат тествани до краен предел, а част от тях ще покажат постижения отвъд границите на човешките възможности. Целта на всяко едно изпитание през сезона е била да покаже колко е силна връзката на двойката и че са направени един за друг”, заяви тв водещият на „Един за друг" броени дни преди големия финал.

„Колкото повече напредва форматът, толкова по-невъзможни стават изпитанията”, коментира Емо Чолаков и признава, че самият той е пробвал да премине през две трети от предизвикателствата. 

Този уикенд двойките ще се изправят пред заключителните изпитания в играта, които ще тестват способността им за бърза мисъл, съобразителност, жертвоготовност и синхрон. 

„Гениален кастинг – такива истински връзки, толкова истинска любов”, споделя Чолаков и е категоричен, че няма фаворити, защото е обикнал всички двойки.