Емо Чолаков стана секссимвол на летището

Всички дами от стюардеси, до чистачки се изреждат да свалят симпатичния плешивко

Актуални новини
16:10 - 24 Юни 2019
14137
Емо Чолаков стана секссимвол на летището

Заменилият екрана на Би Ти Ви с метеорологичната служба на „Летище София”  Емил Чолаков се е превърнал в истинска сензация на новото си работно място. Lupa.bg научи от служители на аеропорта, че симпатичният плешивец се радва на нечувано дамско внимание, все едно в офис сградата край Терминал 1 е акостирал самият Брад Пит.

„Нещо неописуемо е, всякакви секретарки, стюардеси, счетоводителки, чистачки се стараят да си намерят работа в административните отдели, за да се запознаят с него. Спират го по коридорите, гонят го по паркинга, човекът си е истинска жертва на сексуален тормоз", разправят с усмивка колеги на Чолаков.

Особено недоволна от ситуацията била дългогодишната половинка на Емо – Краси. Жената, с която метеорологът съжителства близо 20 години, била свикнала той да е магнит за дамско внимание, но железните правила в Би Ти Ви я успокоявали, че няма как да се стигне до сериозна забежка. На летището обаче контролът далеч не бил толкова строг. Красимира дори се ядосвала, че тя е подкокоросала Чолаков да напусне телевизията за по-висока заплата. За никого не е тайна, че в момента синоптикът се подписва под фиш за 6-7 бона на месец.

Освен чаровна усмивка и лесносмилаем народняшки хумор, култовият метеоролог привлича жените и с природните си мъжки дадености. Атрибутите на Емо с години бяха обект на коментари в коридорите на телевизията. Запознати твърдят, че Чолаков бил най-надареният служител на частната медия след осветителя Асен, който работел в Би Ти Ви между 2002-а и 2004-а, но по-късно емигрирал в Австрия.