Емо Каменов попиля Джаферович и Снежана Макавеева

Ей, Ваня, не можеш да приказваш, защо те туриха там - изцепи се исполинът

Нещо за четене
15:55 - 03 Април 2023
6634
Емо Каменов попиля Джаферович и Снежана Макавеева

Риалити героят Емил Каменов попиля шоуто „Сървайвър”. Исполинът, който вече има свой блог, публикува мнението си за предаването. Видеото е озаглавено „Никой не гледа „Сървайвър”. В клипа Емо казва откровеното си мнение за шоуто, както и за участниците в него, като не пести критиката си към продукцията и оцеляващите в риалитито, видя Lupa.bg.

„Би Ти Ви гледате да минете по тънката лайстна. Само ще ви кажа, че двата сезона на „Къртицата” бяха най-скъпите предавания, няма „Игри на волята”, няма „Сървайвър” – започва Каменов, който явно визира наградата в приключенското риалити шоу. В „Къртицата” голямата награда беше 250 000 лева, а в „Сървайвър” и „Игрите” е 100 бона.

Много от последователите на Емил го питат той защо не е влязъл в шоуто, а той откровено им призна, че не би издържал на глад, защото се нуждае от доста храна, за да поддържа високия си ръст и широкоплещеща физика.

Бившият участник от „Къртицата” е висок над 2 метра и е охранявал част от холивудските звезди, които идват да снимат в България - Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и др.

„Ваня, познавам те, ама миналата година се смяхме на жена ти, а сега и ти си тръгнал по тази линия, наклонената. Към Би Ти Ви - токова ли можахте да отпуснете още 1000-2000 лева за друг водещ” – продължава с критиката Емо, разбира се, не без основание.

„Дизайнерът ми се струва, че може да е малко мека китка. Кои са тия известните, не ги познавам. Ей, тая наркоманка, оп, пияндурничка я знам – Снежана Макавеева. Филип Аврамов и Жоро Валентинов са готини. И Благо белия зъб е там, сигурно заради зъбите са го направили лидер на отбора. Божана я хапе кучето от Космоса. Аз няма да я издържа и ще й бия два шамара” – коментира цветущо Каменов, който в края на миналата година влезе в сръбското шоу „Задруга”, но бе изгонен защото се сби с друг участник.

Каменов не крие, че Макавеева е известна с пороците си

Риалити героят не крие, че е приятел с Ваня, но въпреки това не го одобрява за водещ на „Сървайвър”.

„Ей, Джаферка, не можеш да приказваш, защо те туриха там. Само заради парите са поканили Джаферович. Сигурно е взел 10 000 лева, а Крамазов е искал 50 000 лева” – коментира Емо и така приключва видеото му по темата. Каменов не е далеч от истината, защото Ваня е взел 30 бона за 3-та месеца водене на шоуто, а Владо е поискал 150 000 лева за целия сезон на риалити формата.

Джаферович е пълен провал като водещ