Емрах се загаджи с ученичка, опипва я в мола

По-младият брат Стораро си хвана хубава туркиня

Нещо за четене
11:25 - 02 Ноември 2022
4438
Емрах се загаджи с ученичка, опипва я в мола

Емрах Стораро най-после се отказа да върти любов с каки и реши да се прехвърли на непълнолетни девойки. Наш репортер забеляза фолк изпълнителя в столичен мол, а компания му правеше красива туркиня. Най-малкият от клана Стораро ходеше тежко, тежко, въпреки че е едва около 60 килограма барабар с дрехите си, ментета на световни марки. 19-годишният младеж най-демонстративно пушеше електронна цигара из мола, гледайки с поглед „кой съм аз“.

Той нарушаваше забраната за пушене на закрити места, но вместо да се притеснява, гордо парадираше с този факт. Емрах се оглеждаше дали хората го разпознават, но за негово огромно съжаление почти никой не го отрази. Новата приятелка на чалгаджията е още ученичка, но е млада красива туркиня. Явно синковецът е послушал баща си Тони Стораро да си хване жена от тяхната религия, на неговите години и задължително девствена. Е, последното не го е спазил, съдейки по това как я опипваше по задните части. Най-малкият Стораро хищно обарваше девойката, на която явно й допадаше и дяволито се усмихваше, пише „Уикенд“.

„Кирил Петков трябва да вземе няколко урока при Емрах, който да му покаже как се прави, и то на публични места. Тони Стораро ще бере големи ядове с малкия си син! Скандалът с Теди Александрова беше нищо пред това, което го очаква, защото са го разглезили много! За разлика от Фики, който е добре възпитан и винаги отдава уважение на по-големите и знаещите от него, брат му е тотално леке” – коментираха посетители в търговския център.

Преди няколко седмици наш репортер засече Фики в същия мол, който беше в компанията на двете си деца и жена си Гюлджан. Изпълнителят скромно блъскаше количката с дъщеря си Еслем, не се набиваше на очи, не парадираше, че е известен, и бе доста усмихнат. Коренно различно поведение от двамата братя. Емрах се изживява като лошо момче – татуси, ланци, модерни дрешки, макар и фалшиви, бързи коли, жени, цигари и покер, които някой ден ще му изиграят лоша шега.

„Така става, когато станеш „звезда” преди 18 години. Сузанита и покойният Денис Теофиков са живият пример. За съжаление, Денис загуби живота си, но пък щерката на Орхан Мурад успя да се откъсне от дрогата и се очаква всеки момент да стане майка, но и на двамата славата не им се отрази добре” – коментират колеги на младите изпълнители във фолк жанра.