Емрах Стораро заплашва почитатели с бой

Младият чалга певец не иска феновете му да публикуват негови снимки без фотошоп

Нещо за четене
21:19 - 24 Декември 2021
12981
Емрах Стораро заплашва почитатели с бой

Емрах Стораро си навлече гнева на феновете си, защото ги заплаши с бой. Малкият син на Тони Стораро явно си е повярвал повече, отколкото трябва. От доста време младокът вае тяло и мускули с фотошоп, а на живо е слаб като солета. Преди да качи фотос в социалните мрежи Стораро-младши старателно избира и обработва кадрите, но няма как да „пипне” тези на феновете му и от там идва проблемът. „Ловецът на автографи” Веселин Любенов се оплака от отношението на Емрах към него, пише в. „Уикенд”.

Фенът поискал да се снима със Стораро, а после качил снимката в социалните мрежи и така предизвикал гнева на брата на Фики. Младокът не се харесал на кадъра, който го показвал как изглежда в действителност – слаб и без мускули, каквито помпа с програми за обработка на снимки.

 „Жалко, че брат му Фики е толкова скромен, печен, добър и уважителен тоя не е никога! Ще ходя и с него да се снимам с удоволствие и кеф и после ще ме заплашва: ще те пребия и т.н. Чак ми пише на лично съобщение, и то не само на мен и на други фенчета: Свали тази снимка. Не се харесвам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната снимка косата, на другата ръката, че не му е мускулеста. Иначе пише и отговаря на фенове, че обичал да се снима и нямало проблеми да качват всякакви снимки. Да бе, да. Кой лъже, нали имам скрийншот на мен и други фенове с чатове да се изтрият снимките, че не знам коя част на тялото си не харесвал, а иначе пише и казва навсякъде, че без фотошоп се качва“, призна ядосаният Веселин.

Въпросният фен бе обиден и на колежката на Емрах - Диона, която му отказала да се снимат. Там обаче не се стигало до заплахи за побой.

Всъщност Стораро-младши преди време си спечели прякора мъжката Андреа именно заради обработените си снимки и неразпознаваемия си външен вид на живо. Младокът е фен на Малума и доста го копира, но без успех. Емрах обича снимките в близък план, така не се виждат слабите му ръце. Също така предпочита да ходи в по-широки панталони, за да не се забелязват кльощавите му щъркелови крака.