Енджи Касабие крие 3 аборта

Популярната диетоложка е била постоянно бременна в продължение на почти четири години

Нещо за четене
12:59 - 01 Декември 2022
3515
Енджи Касабие крие 3 аборта

Популярната диетоложка Енджи Касабие е имала цели 3 неуспешни бременности преди да износи сина си Райън. Тя първо е загубила близнаците си в 6-ия месец, година по-късно е преживяла още един аборт – момченце, а на третата година отново е пометнала в средата на 4-ия месец, научи Lupa.bg. Касабие не искала да споделя мъката си, а предпочитала да я изживее сама, заради това е скрила от медиите за премеждията, през които е преминала, за да стане майка.

През 2017-та, година след като сключва брак с ливанеца Рабих ел Зейн, Енджи влиза в болница по спешност след силни контракции, които докторите обаче не приемат сериозно.

„Трябваше да родя двете близначета и тези близначета бяха живи. Наложи се да ги убият, защото имало опасност за моя живот, но и за техния”, призна ливанката, израснала в България. Енджи не крие, че този аборт е бил най-трудният период в живота й, но след него, за съжаление, идват още две загуби. Причината са лекарски грешки, защото не й предписват лекарства, които да й разреждат кръвта. Тестът за генетична обремененост за образуване на тромби се прави веднъж в живота, а тя го прави 10 пъти.

„Всеки лекар ме прехвърля към различни лаборатории и никой не е видял, че просто имам по-гъста кръв. По време на бременностите всяка седмица ходих на лекар“ – споделя Касабие.

Популярната диетоложка не крие, че няколко години подред е била бременна, докато се роди нейният син Райън. Днес той е най-голямото й щастие и ливнката е благодарна, че има наследника си, който осмисля живота й. Малкият е на първо място за красавицата, която слага всичките си ангажименти и работа след сина си.

„Майка ми не живее тук и със съпруга ми трябва сами да се справяме с отглеждането на Райън. За щастие, работя в същата сграда, където живеем, само няколко етажа разлика. През януари детето ще стане на 3. Чаках го дълго, около 4 години бях почти постоянно бременна и преживях няколко загуби“ – признава Енджи.

Сега Касабие е убедена, че лошото е зад гърба й и я чакат само хубави моменти.