Ергенката Силви към Шопов: Наум, лайно миризливо!

Юристката нападна водещия

Нещо за четене
13:00 - 18 Юли 2024
9017
Ергенката Силви към Шопов: Наум, лайно миризливо!

Бившата ергенка Силви Русева нападна водещия Наум Шопов. Юристката, от която всички моми в предаването ги побиваха тръпки, скочи на актьора в социалните мрежи. Момата бе провокирана от негово кратко видео, в което свири на хармоника, пожелавайки спокойна вечер на последователите си. Силви, чийто любим музикален инструмент е именно хармониката, го прие като целенасочена подигравка и започне да ръси обиди под поста.

„Наум, лайно миризливо. Ти изкарваш хонорара си благодарение на мен. Ядеш хляб  благодарение на мен. Храниш семейството си и сополивото си лапе – благодарение на мен. Дръж се с уважение! И без това от теб нищо не става и си некадърен, скоро и без тази работа ще останеш. Спокойно, вижда му се краят. Боклук!“

Според Силви именно тя е изнесла на гърба си последния сезон на „Ергенът“ и водещият, както и цялата продукция, трябва да са й благодарни за рейтинга и финансовите изгоди, които им е донесла. Припомняме, че Русева влезе в риалити шоуто със своята хармоника, която всяваше ужас у останалите моми. Те бяха убедени, че Силви прави магии, а чрез свиренето на инструмента ги облъчва с негативната си енергия.

Ергенките твърдяха, че когато няма камери, ексцентричната юристка изпада в нервни кризи, започва да обижда с невъобразими епитети и дори отправя смъртни заплахи. Именно заради заканите за убийство тя бе изпратена да си ходи от предаването.