Ерик се забърка в телефонна измама

Фолк певецът се завръща на сцената с нова песен

През ключалката
13:23 - 24 Май 2019
3725
Ерик се забърка в телефонна измама

Фолк певецът Ерик направи известна пауза в кариерата си, но сега се завръща с нов проект, озаглавен „Телефонна измама“. Песента е доста различна от предишните му парчета. Той ясно заявява желанието си да се завърне към по-мелодичното звучене.

„Искам да правя музика, която чувствам, а не такава, която да се съобразява с комерсиалните тенденции. В началото на кариерата си стартирах с по-лирични песни и мисля, че хората харесват повече да се изявявам точно в такъв стил.“, сподели изпълнителят на Диапазон Рекърдс.

Ерик избира заглавие, което звучи изключително актуално напоследък. Разбира се в парчето не става дума за безчестни сделки, а за любовни перипетии и страдания.

Видеото е заснето в комплекс в Созопол. В главната роля е самият Ерик. Партнира му Станислава Андреева, която е носителка на титлата Мисис България 2018. Другият герой се играе от Денислав, който е близък приятел на певеца и се снима за трети път в негово видео.

„Определено ми харесва да правя сюжетни клипове. Винаги е по-интересно, когато се разказва някаква история. Надявам се и песента, и клипът да допаднат на хората!“, каза изпълнителят.