Ерик тен Хаг с революционни правила в Юнайтед

Спорт
12:41 - 04 Юли 2022
2332
Ерик тен Хаг с революционни правила в Юнайтед

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изглжда е изключително амбициозен треньор, като ще направи всичко възможно да преобрази „червените дяволи“ на всички нива. Той ще въведе няколко революционни правила, които в случай че не бъдат изпълнени, ще следват тежки санкции.

Нидерландският треньор категорично няма да толерира подавания назад и встрани по време на тренировъчния процес. Когато това се случи, заниманието незабавно ще бъде прекъснато.

Тен Хаг ще бъде изключително строг и относно физическото състояние на своите футболисти. Той нястоява те да бъдат в перфектна форма и да са безупречни в грижите за тялото си.

Мениджърът не желае да има разделение в съблекалнята, като изрично забранява футболистите да се разделят на групички. Той е категоричен, че отборът трябва да бъде едно цяло.

Ерик тен Хаг ще даде възможност на младите футболисти да се изявят. Те ще получат шанс да играят редовно и ако покажат необходимите качества да заемат местата на по-опитните.

Звездите в отбора с високи заплати няма да имат преимущество пред другите. Паричните възнаграждения няма да играят роля при избора на състав. Единственото, което има значение за Тен Хаг е представянето в тренировки и мачове.