Естрада: Не съм контузен, а с наднормено тегло

Искам да оставя трайна следа в ЦСКА, заяви нападателят

Спорт
17:34 - 25 Август 2023
5213
Естрада: Не съм контузен, а с наднормено тегло

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада говори за преминаването си под наем на "Армията", здравословното си състояние, световното първенство в Катар, където записа три мача като титуляр, и още много интересни теми.

"Искам да оставя трайна следа в ЦСКА. Засега договорът ми с клуба е за една година, но ще опитам да се възползвам максимално от нея. А след това ще видим какво ще се случи.

Искам да стане ясно, че не съм контузен. Всеки ден тренирам с отбора. Когато пристигнах, бях с наднормено тегло, няколко килограма в повече, но сега вече се чувствам добре и трябва да се преборя за титулярно място.

От една страна е проблем за мен, че Назон се справя добре, той е силен нападател, но в същото време ме кара да се развивам и израствам.

Когато има смяна на треньора, ситуацията е дискомфортна. Защото треньорът не е основният виновник за лошите резултати. Ние футболистите сме тези, които са вътре на терена.

Подобни събития трябва да запалят искрата в играчите и ние да знаем, че повече не бива да допускаме същите грешки. На първо място ние сме отговорниците за резултатите и трябва да се представяме по начина, по който треньорът иска...", сподели пред "Тема спорт" еквадорецът.