Ето го актуалния любовник на Капитонова (Снимка)

Нещо за четене
14:36 - 04 Май 2022
52378
Ето го актуалния любовник на Капитонова (Снимка)

„Новият ми е супер стиснат. Постоянно си прави някакви тънки сметки, пазари се за всичко и ме излага с бакшиши по заведенията“, ожалила се рускинята Виктория Капитонова от „Ергенът“.

Инфлуенсърката, която шокира цяла България с „дивата си мечта“ да има Ролекс, се е хванала с възможно най-неподходящия мъж – стиснат богаташ в пенсионна възраст. По ексклузивна информация на Хотарена любовникът й се казва Дидо, по прякор Културиста, и в действителност е изумителен скъперник. За разлика от повечето застаряващи плейбои, които компенсират третата възраст с пословична щедрост, чичката на Виктория цепел стотинката на две.

Тези дни двойката беше на почивка в Дубай, но и там Капитонова не успяла да „намаже филията“ в прословутите молове на емиратите. Виктория излязла на шопинг, но Дидо Културиста не спонсорирал разходката й и тя се върнала с празни ръце.

Инфлуенсърката не спирала да се жалва пред приятелките си в Русия колко стиснати били българските мъже. „Голям проблем ми направиха за един Ролекс – била съм меркантилна и каква ли не. Но този Дидо е топа на скръндзите“, съскала от злоба Капитонова.