Ето го фена, който тормози Емануела

През ключалката
12:39 - 18 Юли 2019
2966
Ето го фена, който тормози Емануела

Ето го фена, който преследва и тормози Емануела от близо четири години. Макар че изглежда безобиден, действията му стигат до крайности и затова фолк певицата решава да вземе сериозни мерки за сигурността си, подавайки жалба срещу него в полицията.

Мъжът не само че не спирал да й пише лични съобщения, както и публични коментари под постове от различни анонимни профили в социалните мрежи, но и дръзвал да я притеснява и докато тя провежда участията си по заведенията. Опитите на приятеля й Мартин да я защити се оказват недостатъчни, тъй като преследвачът пуснал жалба срещу бизнесмена и станал още по-нагъл в нарушаването на личното пространство на певицата, пише HotArena .

Емануела има видео с въпросния „душевен терорист“, в което изпълнителката му търси сметка защо не спира да я притеснява. В клипчето тя го пита защо след като й пише на лично, го прави и под публичните й снимки и статуси. „Аз предпочитам да ги четат всички. Ако ти ги пиша лично, аз не знам дали ги четеш“, отговаря досадникът.

В този момент мъж от компанията на Емануела, най-вероятно шефа или управителя на заведението, в което се намират, се намесва, като се опитва с мек тон да му обясни като на прост човек как неговите действия влияят неблагоприятно на Емануела и работата й:

„Значи тя се притеснява. Почва да те мисли за някакъв психопат, разбираш ли? Много е малка вероятността да ти върже или каквото и да било. Върви с двама-трима човека охрана, ще им каже и ще те набият някъде. Караш я да параноясва и сега стои и ми вика, че няма да излезе да пее, щото оня там може да й направи нещо. Разбираш ли? Тя се плаши от теб! Казвам ти отстрани как изглеждат нещата, супер приятелски. По-добре се разберете веднъж завинаги, след като тя не се чувства добре от това нещо“.

Емануела допълва, че е пуснала жалба срещу него. „Ако искаш да ми кажеш някакви нормални неща – няма проблем. Но такива психопатии да ми пишеш“, заявява му певицата, след което той пак си знае неговата и започва да разказва, че има видения, че по принцип съществуват такива хора, които предвиждат някакви бъдещи ситуации и че до този момент той е познал доста неща, свързани с нея и й ги е казал.

Като пример психопатът дава това, че е познал, че във „ВИП Брадър“ пайнерката ще вземе решение да излезе заедно с приятеля си Мартин, който влезе за кратко във формата, от Къщата.