Ето го новия на Гери-Никол

Варненката не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски

Нещо за четене
12:57 - 03 Юли 2023
6041
Ето го новия на Гери-Никол

Гери-Никол може и да няма хитове вече години, но личният й живот е като истинска турска сапунка. От два дни тя не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски, който официализира любовта си с певицата, като публикува за първи път тяхна обща снимка, показваща интимната им близост. Явно биткаджиите са слабост на Гери-Никол, тъй като тя имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев, който пък бе пръв приятел на Стоян само до преди няколко седмици. Оттогава обаче двамата нямат общи снимки. Името на Копривленски пък се свързваше с приятелката на трагично загиналата попфолк надежда Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова. Засега певицата се показва само на стори с новия, видя Хотнюз.

Затова и под първата обща снимка на влюбените фен се шегува: "Алекса гледа това". Любовната искра между двамата пламнала на участие на Яката дупара в Амстердам. Копривленски пък бил гост на българското парти в столицата на Нидерландия и така се запознал с провокативната изпълнителка, разказват близки до новата двойка.

29-годишният Стоян Копривленски е спряган за един от най-добрите кикбоксьори унас. Снайпера, както той е известен, се превърна в звезда и постави България на световната карта. Бил е 4 пъти европейски шампион, както и световен шампион в категория до 70 кг. Той се състезава в най-елитната кикбокс верига "Glory". През 2017 г. печели Купата на претендентите с две победи за една вечер, като едната победа е с нокаут, който пък му носи титлата "Нокаут на годината". В края на 2022 г. се качва на ринга за световната титла, където само малшансът и съдийското рамо за опонента му Тижани Безтати го лиши от заслужена победа.