Ето го новия на Поли на Благо Джизъса (Снимки)

Красавицата се люби със Симеон Белята – младо, татуирано и мускулесто момче

Нещо за четене
10:45 - 05 Ноември 2023
43222
Ето го новия на Поли на Благо Джизъса (Снимки)

Последната булка на Благо Джизъса – Полина Спасова, си намери ново гадже и окончателно забрави за бившия си. Брюнетката не крие, че има връзка със Симеон Белята. Репортер на „Уикенд“ засече влюбената двойка, която се разхождаше по „Витошка“ през уикенда. Двамата не се държаха за ръка, но си личеше, че са заедно. Младежът публикува и кратко клипче в социалните мрежи как пътуват с колата с любимата му.

Полина не афишира връзката си със Симеон, но не я и крие. Момчето е доста по-младо от Джизъса, по-атлетично и по-малко татуирано, но и той има доста рисунки по тялото си.

Новият на Поли

Преди време Полина призна, че преди Благой е имала една дълга връзка с момче на име Даниел Гигов. Във фейсбук тя все още пази снимки от предишната си връзка с младото момче, която е продължила 4 години. Брюнетката разкри, че много е обичала младежа, но той я е наранил и отношенията им са приключили. След това красавицата е решила да се хвърли в обятията на Благой Георгиев, като му предложила брак още на първия месец от връзката им.

Днес тунингованата хубавица не приема брака си като грешка, а като урок. Тя се радва, че няма деца от бившия футболист, защото тогава щеше да е далеч по-сложно. Велинградчанката е споделяла, че тя не е искала наследници от Джизъса, а той е настоявал да имат бебе.

Брюнетката преди корекциите и с първото си сериозно гадже Даниел Гигов

Припомняме, че най-набожният ни футболист се залюби с Полина по време на връзката си със Златка Райкова. Плеймейтката бързо надуши изневярата, събра багажа на неверника и го изрита от дома и живота си. Само два месеца по-късно Благо вече беше женен за Спасова, а няколко месеца по-късно вдигнаха пищна венчавка във Велинград и се врекоха пред Бог. Бракът им изкара по-малко от година и днес двамата са щастливи поотделно. В момента Благой има отношения с дъщерята на рапъра Ванко 1 – Ивана.