Ето го тайнствения мъж на Ася Капчикова (Снимки)

Tова е бизнесменът Ивайло Христов

Нещо за четене
14:57 - 28 Ноември 2023
16891
Ето го тайнствения мъж на Ася Капчикова (Снимки)

Ася Капчикова цели 5 години кри мъжа до себе си и самоличността му, но близки до бившата на Криско издадоха, че това е бизнесменът Ивайло Христов. Преди време той въртеше ресторант в софийския хотел на семейство Арабаджиеви. Бизнесменът наистина е доста по-възрастен от бившата Мис Плеймейт – вече бил минал петдесетака, а тя е на 32 години.

Мъжът определено определено хваща окото и личи, че се грижи добре за външния си вид. От всичките му снимки в социалните мрежи се вижда, че изглежда много добре, поддържа физическата си форма.

Бизнесменът не е публикувал нито една снимка с Ася в социалните мрежи. Тя преди време беше пуснала фотос с него, но лицето му беше скрито. Христов у споделил своя снимка в гръб – как носи две бебешки кошчета. Тя е публикувана през 2020-а, когато Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик. Явно именно тях носи Христов в бебешките кошчета.

„Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И ако се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, дори ако това е само в собствените ви очи” – това е преводът на коментар, който бизнесменът е написал на английски към снимката с децата.

В края на 2021-а се роди и трето момче в семейството – Ириан. Много хора коментираха, че Ася явно много обича буквата И. Очевидно синовете са кръстени на баща си.