Ето го тайнствения нов мъж на Диляна Попова

Нещо за четене
21:32 - 24 Май 2022
52748
Ето го тайнствения нов мъж на Диляна Попова

След окончателната раздяла с Асен Блатечки, Диляна Попова залюби с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, пише столичен таблоид. От около година красавицата живее с баровеца на семейни начала.

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с актьора. Момчето се разбира прекрасно с новата половинка на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си. Борил сега завърши първи клас в Музикалното училище и тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири.

Цяло лято ще прекара на плаж „Перла“ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „Баш Бара“ на къмпинг Градина, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни тв предавания. Той е един от основните агитатори на намаляването на ставката на заведенията от 20% на 9% - не че това свали цените в кръчмите...

Двамата с Диляна Попова се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. Двойката обаче се опитва да запази в тайна отношенията си. Преди да се хване с Асен Блатечки, Диляна Попова имаше връзки с музиканта Дичо, Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев.