Ето как Гущеров си върнал Светлана

Християн взе 10 бона от лихвари и семейството замина за Гърция

Нещо за четене
16:58 - 05 Август 2024
3988
Ето как Гущеров си върнал Светлана

Парите свършиха, а с тях и любовта в семейство Гущерови. Светлана и Християн обявиха раздялата си 6 години след кичозната им сватба през юли 2018 година. Седмица по-късно семейството се събра и отпраши за Гърция, къде ще почива 10-ина дни.

„Уикенд“ научи, че овалният бивш баровец е взел поредния кредит от лихвари и така е склонил кльощавата мома от Търговище да се върне при него. Синът на Добромир Гущеров е взел заем от 10 бона, като фамилията ще отдъхва в скромен апартамент в южната ни съседка и ще се ограничи с харчовете. Блондинката побърза да се похвали, че най-после и те са отишли на почивка – нещо, което вече си позволяват само веднъж в годината.

В началото на юли плеймейтката сама обяви раздялата с мъжа си. Малко по-късно обаче съобщението бе изтрито. Впоследствие Светлана разкри в интервю за „Уикенд“, че двамата са решили да си дадат нов шанс, а тя постъпила емоционално и прибързано, като обявила развода им.

„Уикенд“ научи, че двойката се е разделила още в края на юни, но Гущерова е изчакала с обявяването на разпада на семейството по съвет на астроложката си. Блондинката избухна с поста за раздялата в деня на сватбата им с Християн, когато е и рожденият му ден. Звездобройката, до която се допитва Светла, й е казала в кой ден и час трябва да обяви разлъката в семейството. След публикацията Светлана започнала да изнудва мъжа си за пари.

„Дала му е определен срок, ако не намери пари, ще го унижи пред цялата страна и него, и баща му, както и ще влезе в „Биг Брадър“ да продължи гаврата. На нея не й пука особено, че това е баща на четирите им деца!“ – издават запознати.

Според наш източник Християн дори заплашил половинката си, че ако го напусне, ще сложи край на живота си. Той дори театрално размахал пистолет и обявил, че ще се самоубие, като преди това ще напише прощално писмо и ще обяви мотивите за решението си. „Цял живот ще ти тежи на съвестта, ще те съдят за подстрекателство към самоубийство, а и децата ще са силно травмирани до края на живота си и ще те намразят“, казал й Гущеров.

Моделката и бизнесменът бяха семейство в продължение на 6 години и имат четирима наследници – Анелия-Добромира, Добромир, Кристиан-Валентин – Ки Ви, и Валентина. Случката с шампиона Кирил Терзиев сложи началото на семейните крамоли. Бившият борец заяви, че Християн му дължал огромна сума пари. В началото на юни бившата плеймейтка се оплака, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на Терзиев. Тя отрече твърденията му, че двамата със съпруга й Християн му дължат пари, но, както е известно на всички, бившите милионери вече са бедни като църковни мишки. Именно покрай финансовите им проблеми започнал и раздорът между съпрузите. Бившата любовница на Гонзо нахулила мъжа си, че е проиграл всички пари на комар, а Добромир Гущеров не помага на единствения си син. Момата от Търговище даде няколко интервюта, в които нахока свекъра си, че не е купил и една близалка на внучетата си, че се е отрекъл от единствения си кръвен наследник, а гледа чужди внуци, както и угажда на втората си жена, която го манипулира и настройва против сина му и внуците. Това е втората причина за влошените отношения в многодетното семейство. Овалният бивш баровец избухнал срещу жена си, че резили баща му по медиите. Малко след това 150-килограмовият Хриси набил кльощавата моделка за пореден път, дочу „Уикенд“.

Всъщност побоищата в семейството не са новина, защото барбаронът от години млати 38-килограмовата си жена, и то пред погледите на децата им. Допреди два месеца бившата Гонзовица обясняваше в каква идилия живеят, как се къпят в лукс, а дядо Гущеров се радва на четирите си внучета. Месеци по-късно озверялата Светлана избухна срещу свекъра и мъжа си, а сапуненият им балон се спука.

Както „Уикенд“ писа, милионерският наследник е профукал на комар и за луксозен живот със съпругата си Светлана Василева – Гонзовица над 20 милиона лева за последните 4 години. За финансовите несгоди на семейството се заговори още преди година, когато съпругът на някогашната плеймейтка се изнесе с нея и четирите им деца от къщата в „Бояна“ и се нанесе в тристаен апартамент. Гущеров се раздели и с луксозните си автомобили и сега шофира очукан „Фолксваген Голф“. Християн все още дължи много пари, похарчени на комар от него през последните месеци. Заради това е погнат от кредитори и дори физическото му оцеляване е поставено под въпрос, разказват източници на „Уикенд“ от родния ъндърграунд.