Ето как Кирил Петков върти знойна бургазлийка (ВИДЕО)

Бившият премиер демонстрира удивителни танцови умения

Политика
10:00 - 29 Август 2022
4211
Ето как Кирил Петков върти знойна бургазлийка (ВИДЕО)

Бившият премиер Кирил Петков демонстрира впечатляващи танцови умения по време на предизборната обиколка на "Промяната" край Бургас. Снощи той беше засечен в центъра на морския град под звуците на латино музика да кърши снага. И бе сниман в компанията на знойна бургазлийка, която видимо бе доволна от стъпките на партньора си. 

Петков никак не си поплю с изпълнението и скри шапката на колегите си от "Промяната" и СЕК (един от мандатоносителите за изборите - б.р.) в лицето на местния лидер за вота на 2 октомври Константин Бачийски. Експремиерът, макар женен за Линда, пак блесна със страстни движения.

Не само че танцува с красивата девойка, но и направи няколко пируета с нея, след което целуна ръката й и като във филмов сценарий, се завъртя и просто си тръгна. 

Видеоклипът предизвика бурни реакции в социалните мрежи - и докато журналисти и пиари, привърженици на ПП, го коментират просто като приятен старт на предизборната седмица, от опозицията ревнаха срещу Петков, че си позволявал забавления по време на тежки кризи, обхванали страната.