Ето как Нелка Хикселка свали над 15 кг

Стил
17:32 - 16 Юни 2022
8095
Ето как Нелка Хикселка свали над 15 кг

Тв водещата Нели Хаджийска толкова драстично отслабна, че стана апетитна жертва на измама с продукти за отслабване. В интернет от няколко месеца върви реклама за специално средство за вталяване, чието рекламно лице уж е Нели Хаджийска. С продукта се твърди, че Нели е отслабнала над 20 кг. Това принуди тв водещата на "Търси се" публично да опровергае слуховете.

„НИКОГА не съм била лице на продукти за отслабване! Предлагали са ми много пъти, дори тук, сред приятелите ми имам ПР специалисти, които са ме срещали с подобни фирми и съм отказвала не малки суми пари. Не защото нямам нужда от тях или нямам за какво да ги похарча, а защото доверието в мен струва много повече!“, категорично отрече Нели.

„Здравословното отслабване е свързано със спорт, хранителен режим и детокс програми. Да, още ноември миналата година свалих 10 кг, но без химии и продукти с неясен произход, а с детокс програмата със селъри на Антъни Уилям. Всяка сутрин, на гладно се пие по 500 мл прясно изцеден сок от стъблата на селъри. Препоръчително е да се направи за период от 6 месеца, но аз го пия само от 1 месец и ефектите са невероятни. Още повече тонус, сияйна кожа, регулиран цикъл, нужда от по-малко сън… и още и още…“, разкри тайната на рязкото си отслабване Нели.