Ето как отслабва Черната Златка

Стил
15:44 - 21 Януари 2021
2478
Ето как отслабва Черната Златка

Ако има период, в който да спазваме най-много диети изобщо, то това е след Нова година и преди да заминем на море. Тъй като в момента се намираме в първия от двата споменати варианта, гледаме и следим с интерес всички доказани треньори, инструктори, диетолози и инфлуенсъри по темата. А сред тях със сигурност е и Кирил Танев, половинката на Златка Димитрова.

Както знаем, Златка се отдаде на фитнеса преди години и макар че е критикувана от мнозина за начина, по който е избрала да изглежда, моделката продължава да вае тяло. В начинанието ѝ помага Кирил Танев, който отговори на някои въпроси на последователите си, основно свързани с периода на свалянето на мазнини. Сред въпросите беше и това как се храни Златка. Отговорът не закъсня и ако трябва да го опишем с една дума, то тя би била "чисто".

А ето и как изглежда един хранителен ден на Златка Димитрова: сутрин на закуска хапва овес, протеин и банан. След това тренира, като след тренировката приема добавка - тренировъчна формула. Обядът ѝ най-често е от пиле и ориз. Между обяда и вечерята има още едно хранене, но последното ѝ винаги е без въглехидрати - риба или месо със салата. Кирил Танев е категоричен, че въпреки затворените зали, добри резултати могат да се постигнат и с домашни тренировки. Той препоръчва още да добавяме до 300 гр. зеленчуци на хранене, а ако страдаме от подуване, задължително те да са термично обработени, пише Vbox7.