Ето как поддържа форма Памела Андерсън

Стил
12:06 - 17 Ноември 2021
3933
Ето как поддържа форма Памела Андерсън

Памела Андерсън сякаш не остарява. Сексбомбата от „Спасители на плажа” следва стриктна вегетарианска диета и не яде червено месо, нито пилешко, и свинско, нито риба, нито морска храна. Тя става вегетарианка още в тийнейджърските си години, когато вижда как баща й почиства животно, което е уловил. Обявява се изцяло против убиването и яденето на животни и членува в организация за защита на животните.

„Не тренирам много. Разхождам се по плажа и обичам усещането след дълга разходка или посещение на музей. Харесвам да танцувам – била съм на уроци по балет в Париж — неслучайно съм по-гъвкава, отколкото силна“.

Разходка! Толкова просто, но толкова полезно (и безплатно). Освен това е забавно, особено когато включите музика или подкасти! Харесва ни как Андерсън поддържа тази лесна рутина за упражнения, тъй като ни напомня как е напълно възможно да останем във форма, без да нарушаваме семейния бюджет. Или някоя противоепидемична мярка…

Памела отбеляза, че все пак от време на време ходи на фитнес, за да използва по-традиционно оборудване, но че й е „малко скучно“ без нещо за четене.

Андерсън казва, че другият ключов компонент за нейната фигура, е нейната диета. Тя отбеляза, че включва много плодове, зеленчуци и ядки. А кафето й е без кофеин. Вмъква и малко розе в менюто си.

„Мисля, че вегетарианството ме поддържа млада“, казва тя. Както знаете, Памела е вегетарианка и веган от години и обожава начина си на хранене.