Ето какъв е хороскопът за месец март 2024

Актуални новини
18:05 - 29 Февруари 2024
5615
Ето какъв е хороскопът за месец март 2024

ОВЕН – до средата на месеца някои от вас може да бъдат по-объркани или разсеяни, с понижена енергия. Добре е да отделяте достатъчно време и за почивка. Не се натоварвайте прекалено. След 12 март много по-леко ще общувате, ще имате по-ясна мисъл и по-бързо ще взимате решенията си. Имате шанс до 22 март да получите неочаквана подкрепа за ваш проект или да имате успех в някаква обществена дейност. Пари ще имате достатъчно, стига да не харчите за излишни вещи и удоволствия. Не давайте и не взимайте пари в заем до 23-ти. Лунното затъмнение на 25 март и около 2-3 седмици след него е време за приключване на някакъв важен етап от живота ви. Ако имате постоянен партньор не се поддавайте на изкушения. Сега не е добре да започвате нова и още по-малко тайна връзка, ако искате да не си създадете проблем. Ако настоящата не ви удовлетворява, по-добре я прекратете. 

ТЕЛЕЦ – на работното ви място ежедневието може да е малко по-бурно и често да ви провокират. Затова е добре да планирате задачите си, добре да обмисляте действията си и да не влизате в излишни спорове с колеги и началници. Парите през първата половина на март няма да стигат, но след 15-ти постепенно ще се стабилизирате. Сходно е положението и в партньорските отношения в началото на месеца. Възможни са спорове и лека хладина в отношенията. Малко реклама ще даде нов тласък на работата ви, особено ако имате свой бизнес. Разчитайте на морална и финансова подкрепа при необходимост от страна на стар приятел или високо поставена личност за реализирането на някои ваши цели. Около 25-ти и в следващите дни/седмици имате задача да довършите някакъв служебен ангажимент или проект. Не са изключени и промени на работното място. Грижете се също и за здравето си. 

БЛИЗНАЦИ – концентрацията ви до 10 март е понижена. Склонни сте към разсеяност, обърквания в работата или при работа с документи/информация. По-трудно ще постигате разбирателство с околните. Не се доверявайте на никого - предпазвайте се от измами, кражби и хакерски атаки. След 10-ти по-лесно ще общувате и контактите ще са по-ползотворни. През втората половина на месеца може да възникнат някои непредвидени разходи. Периодът не е подходящ за капиталовложения. Като цяло жизнената ви енергия не е достатъчна до 21 март, затова не поемайте ангажименти повече от необходимото и не се натоварвайте. От 23 март Марс навлиза в знака Риби и родените през май Близнаци до края на месеца ще чувстват прилив на енергия и може да ви подтикне към рисковани действия. Възможни са също проблеми с наематели, спорове с колеги, грижи около вашите деца. 

РАК – първата половина на месеца е много благоприятна за уреждането на важни документи, ползотворни контакти и пътувания. С лекота ще се разбирате с хората, а силната ви интуиция ще ви помага да взимате правилните решения. На дневен ред са важни финансови въпроси – кредити или други банкови дейности, плащане на данъци или застраховки, уреждане на наследство. Няма да имате време за много забавления, работата ще поглъща времето ви, но пък ще се радвате на повече приходи и финансова стабилност през последната седмица на март. Лунното затъмнение на 25 март акцентира дома и семейството ви през следващите седмици. Може да купите или продадете недвижимо имущество, да получите наследство, да се преместите в друго населено място или да предприемете ремонт в дома си. Чудесен период и за забавления, пътувания, придобивки.

ЛЪВ – месец март е доста натоварен за вас в емоционално отношение, особено през първата половина на месеца. Често ще срещате неразбиране от страна на околните. Може да се наложи да се справяте с нелоялна конкуренция или да възникват конфликти както в семейството, така и на работното място. Въоръжете се с търпение и не изпускайте емоциите си от контрол. Грижете се както за своето здраве, така и за близките ви. Не предприемайте рисковани действия, шофирайте разумно. Марс във Водолей до 23-ти и Уран в Телец повишават опасността за неприятни преживявания, травми, инциденти, обрати в делата и отношенията с партньори. Работете внимателно, ако работата ви е свързана с документи, информация и / или с пари. След 14 март постепенно връзките и комуникацията с хората ще се балансират. Проверете срока на валидност на договори за услуги и лични документи.

ДЕВА – как ще вървят делата ви и отношенията ви с околните този месец зависи изцяло от вас. Ще изникват ситуации и хора, които да ви затрудняват и ограничават. Няма да ви допадат нечия разсеяност или безотговорност, което със сигурност ще ви дразни. Планирайте и организирайте така работата и ангажиментите си, че да избегнете грешки и неизпълнение на задачи от страна на околните, което би могло да доведе до понижение на приходите или до стресови ситуации след 22 март. Енергията ви до тогава е малко понижена и е препоръчително да не се натоварвате с повече от необходимото. Интимните и други партньорски отношения ще са по-удовлетворяващи след 22-ри. Имате възможност за интересни нови предложения и задгранични контакти, които да ви донесат бъдещ успех. Някои от вас може да уреждат финансови задължения, а други – наследствени имущества.     

ВЕЗНИ – този месец сте заредени с повече енергия и ентусиазъм, което ще ви даде възможност да се справите с лекота с всеки ангажимент или задължение. Ежедневието ви до 23 март ще бъде изпълнено с приятни преживявания и поводи за радост в семейството или в любовта, ако не сте семейни. Чудесен период за пътувания и почивки, за семейни празненства, спортни занимания или творческа работа. Каквото и да правите ще се увенчава с успех. Единствената ми препоръка е до средата на месеца да не прекалявате с харченето на пари, за да не изпаднете в затруднено положение. Някои от вас ще бъдат изцяло фокусирани върху преживяванията и случващото се около децата. Нуждаят се от вашата подкрепа, обръщайте им достатъчно внимание. След 23-ти е време да разрешите важен личен въпрос, да приключете проект или взаимоотношения, които не ви удовлетворяват. 

СКОРПИОН – първите две седмици за вас са доста трудни, изпълнени с напрежение и неочаквани обрати. Някои от вас може да са ангажирани със здравето на близък роднина/член от семейството, други да предприемат преместване в нов дом или в друго населено място, а трети да разрешават семеен спор около недвижим имот. При всеки човек проявлението ще е различно, но при всички случаи на фокус са домът и семейството. Бъдете особено внимателни за пожар, експлозия, течове или обири в дома. Не е изключено при някои от представителите да възникне сериозен конфликт в дома поради ревност или заради пари, който да предизвика в най-тежкия случай физическо насилие. Сега е момента да проявите самоконтрол и да действате разумно, не под напора на емоции, каквото и да ви предостави съдбата. Втората половина на март ще е по-спокойна, а след 23-ти и по-успешна. 

СТРЕЛЕЦ – до 22 март ще сте изключително енергични, ентусиазирани и приятелски настроени към всички. С лекота ще общувате с хората, ще се радвате на успешни изяви в обществото. Имате отлични шансове за подписване на важен за вас договор, който да ви донесе и печалби в бъдещ план. Много добър период за търговски сделки, пътувания, обучение и изпити, покупка на автомобил или техника за бита. Ако имате неразрешени спорове или влошени взаимоотношения с роднини, сега е момента да ги подобрите, ако желаете разбира се. След 23-ти ангажиментите ви ще са по-насочени към дома и семейството. Някои от вас може да предприемат преместване в нов дом или друго жилище, да купят нови мебели за дома или да уреждат имуществен въпрос. Това, за което трябва да сте внимателни този месец, са интимните отношения и евентуални течове от съседи в дома.    

КОЗИРОГ – ще бъде малко по-трудно на някои от вас през първите две седмици във финансов план. Възможни са повече разходи по дома и децата, а и приходите да бъдат недостатъчни. Дори и да сте добре финансово, избягвайте да давате голяма сума пари в заем на приятели. Втората половина на месец март ще е по-успешна и наситена с много контакти, които ще са ползотворни за вас. Добър период за забавления, пътувания, сделки и преговори, изразяване на мнение по важни въпроси. Вашите близки ще ви подкрепят, любимият човек ще топли душата ви с обич. Ще се чувствате уважавани и значими. Лунното затъмнение на 25 март поставя акцент върху кариерата / бизнеса ви през следващите седмици до около 2 месеца. Това е белег за приключване на работен проект или други предстоящи промени на работното място. Избягвайте спорове и пазете авторитета си. 

ВОДОЛЕЙ – Марс и Венера във вашия знак ви настройват романтично и ви зареждат с много положителна енергия. Но има опасност тази енергия да преекспонира в някакъв момент и да ви предизвика към риск. До средата на март не рискувайте финансово и не изисквайте твърде много близките си. Желанията ви са силни и очакванията ви са високи, а това може да доведе до разочарования. Марс напуска Водолей на 23 март, а до тогава трябва да се съобразявате с всякакви правила и закони. Ако решите, че няма да се съобразявате и да прекалявате с действията си, рискувате да си създадете неприятности със силите на реда или с други хора. Препоръчително е да избягвате пътувания на дълъг път и най-вече със самолет до 23-ти. След това навлизате в по-успешен период. Родените през януари Водолеи ги очакват важни добри новини от чужбина или пътуване зад граница. 

РИБИ – Сатурн, планетата на кармата и ограниченията, но и на мъдростта, във вашия знак Риби оказва различно влияние в зависимост от личния хороскоп на всеки човек. Някои от вас се чувстват с понижена енергия и срещат повече трудности в ежедневието си. Но други чувстват голяма промяна в живота си и самите те се променят, адаптират, развиват и поемат отговорности. Този месец се нуждаете от спокойствие и уединение. Периодът до 23-ти е добър за творчески и духовни занимания, забавления в тесен кръг от приятели и близки хора. Имате нужда да обновите енергията си. През втората половина на март ще се радвате на положителни преживявания, романтика в любовта и придобивки. Ще се чувствате обичани и оценени. Ще имате сили и повече шанс за успех и развитие. Някои от вас може да получат наследство в следващите месеци, а други – да решат важен финансов въпрос.   

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 6, 11, 18, 25 и 26 март.

Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 9, 10, 15, 16, 22, 23, 24, 30 и 31 март.

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27, 28 и 29 март. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАРТ 2024:  

Последна четвърт – 03.03.2024 – 17:23 часа – Луна в Стрелец
Новолуние – 10.03.2024 – 11:00 часа – Луна в Риби
Първа четвърт – 17.03.2024 – 06:10 часа – Луна в Близнаци
Пълнолуние и лунно затъмнение – 25.03.2024 – 09:00 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.03.2024 от 09:47 ч. - 02.03.2024 до 15:56 ч.

04.03.2024 от 17:40 ч. - 04.03.2024 до 23:15 ч.

06.03.2024 от 21:35 ч. - 07.03.2024 до 02:38 ч.

08.03.2024 от 20:55 ч. - 09.03.2024 до 03:03 ч.

10.03.2024 от 21:45 ч. - 11.03.2024 до 02:19 ч.

12.03.2024 от 13:08 ч. - 13.03.2024 до 02:28 ч.

15.03.2024 от 00:29 ч. - 15.03.2024 до 05:15 ч.

17.03.2024 от 06:43 ч. - 17.03.2024 до 11:40 ч.

19.03.2024 от 20:52 ч. - 19.03.2024 до 21:33 ч.

22.03.2024 от 08:34 ч. - 22.03.2024 до 09:41 ч.

24.03.2024 от 17:49 ч. - 24.03.2024 до 22:37 ч.

27.03.2024 от 01:09 ч. - 27.03.2024 до 11:02 ч.

29.03.2024 от 17:40 ч. - 29.03.2024 до 21:51 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа. 

Марги Паскалева