Ето какъв е срамният прякор на Капитонова

Нещо за четене
17:32 - 29 Април 2022
7101
Ето какъв е срамният прякор на Капитонова

Виктор все по-явно показва коя от участничките в шоуто е спечелила вниманието му. И това не е злобното рускинче, което очевидно не може да понесе да губи. А най-голямата й конкуренция Александра.

По време на коктейла в последния епизод Ергенът, както е по сценарий, трябваше да прекара време насаме с всяка една от участничките. Само с Алекс обаче той се отпусна и му личеше, че не говори по сценарий. Напротив. Той се опитваше да флиртува с психоложката и буквално я изпиваше с поглед. А накрая не се сдържа и я целуна страстно, с език. А тя отвърна на целувката му.

Повече от явно беше, че това не е сценарий. И между двамата има страст, която те все по-трудно сдържат. А това дразни неимоверно Капитонова, която не пести злобни реплики към конкурентките си. Това стана причина зрителите да я нарекат с прякора Питонова. Унижението за нея беше още по-голямо, тъй като Виктор трябваше да разговаря с нея веднага след краткото си соаре с Александра. И беше видимо отнесен и личеше, че повърхностният му разговор с рускинята никак не му допада.