Ето какво каза Зорница за "Гласът на България"

Младата певица не е разочарована от отпадането си от шоуто

Нещо за четене
17:17 - 11 Декември 2023
5161
Ето какво каза Зорница за "Гласът на България"

Зорница Петрова напусна "Гласът на България" в неделя вечер. Тя не е разочарована от отпадането си от шоуто, видя Lupa.bg.

"Благодаря на всички за подкрепата от цялото си сърце, благодаря на тези които бяхте до мен, гласувахте и сте ме чакали с нетърпение да изляза и да пея. БЛАГОДАРЯ ВИ !!!."Гласът на България " за мен беше изживяване ,което ще нося със себе си докато съм жива. Много щастлива и благодарна съм ,че последната ми песен беше точно тази. Лично АЗ си я избрах както и всичко, което се отнасяше до нея. Ако някой бе дошъл при мен да ми каже ,че имам право и трябва да избирам последната песен в живота си то тя би била точно тази и пак бих я изпяла по този начин, с цялото си сърце. Не търсете под вола теле , защо, кой и как е продължил. Не си мислете ,че всичко е нагласено , защото вашия фаворит не е продължил. В живота (както казах вчера на едно от най- любимите ми същества моя кръщелник) не можеш само да печелиш , трябва да знаеш ,да можеш да губиш ДОСТОЙНО, за да можеш да оцениш победите когато дойдат. За всеки един от нас ДЖАКПОТА бяха хората, с които бяхме обградени. Не всеки ден си с музиканти на световно ниво. Не всеки ден за теб се грижи екип от специалисти, които искат най - доброто ти представяне и да покажеш потенциала ,който те са видели у теб. Тези хора направиха така ,че да се чувстваме комфортно, спокойни да излезем на сцена и наистина да дадем най- доброто. Това изживяване е друг свят и аз лично ще го нося със себе си до сетния си дъх.
Благодаря за подкрепата на всички, а на екипа ще благодаря в отделно излияние. Обичам ви!!!Иииии да гледате другата неделя финалЪТ на "Гласът на България".