Ето какво направи Хепи Ванче със 100-те бона от „Фермата“

Още се колебая в какво да вложа парите, призна яхтената стюардеса

Нещо за четене
12:35 - 16 Август 2022
14245
Ето какво направи Хепи Ванче със 100-те бона от „Фермата“

След като преди две години грабна 100 000 лева от „Фермата“, неуморимата Хепи Ванче отново се готви да атакува риалитито, което стартира на 3 септември. Енергичната яхтена стюардеса ще влезе за втори път в предаването, този път заедно с други известни участници от предишни сезони и ще направи всичко, за да стане пак №1.     

Преди да се хвърли в приключението Ваня неочаквано призна, че още къта стоте бона от предишното си участие във „Фермата“ и не е похарчила нито стотинка от тях. „Още се колебая в какво да вложа парите. Първо обмислях да си купя жилище. После се чудех дали да не инвестирам. Но пък какво разбирам аз от инвестиции? Докато реша, инфлацията ще изяде сумата!“, разсъждава тя. 

В новия сезон на „Фермата“ Хепи Ванче отново ще влезе като свободна жена, но, може би, този път ще намери любовта в лицето на някой от участниците. Макар да не страда от липсата на обожатели, 38-годишната стюардеса все още не е открила своята половинка. „Ако трябва да обобщя: още не съм си купила къща, а майка ми още не е тъща“, шегува се тя пред Lupa.bg.