Ето кой е ходил при Мартин Нотариуса (СНИМКИ)

Пред клуба на Божанов редовно спирали полицейски автомобили

Актуални новини
13:00 - 07 Февруари 2024
39779
Ето кой е ходил при Мартин Нотариуса (СНИМКИ)

Голямо оживление е царяло пред частния клуб на показно гръмнатия Мартин Божанов-Нотариуса, става ясно от публикувани в социалните мрежи снимки на паркиралите там автомобили. Скандалното в кадрите е присъствието на полицейски коли. 

Снимките са свалени с помощта на Google Maps и са качени във фейсбук от влогъри. Ето как презентира скандалните кадри Любомир Жечев: 

Дами и господа, с любезното съдействие на зрител на Най-Великия Подкаст от квартал Гео Милев в София Ви представям няколко снимки от Google Maps около прослувутия SS Клуб на Мартин Нотариуса.

Според зрителя на подкаста клубът е бил обграден от 14 камери и редовно там са спирали скъпи коли като Nissan GTR, Maybach и пр. По-учудващото (ИЛИ ПЪК НЕ) обаче били ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КОЛИ. Човекът разказа, че няколко пъти, когато си е викал такси, то спирало пред този клуб, но малко след това излизали хора с пистолети, които гонят таксиметровия автомобил.

За добро или лошо Google Maps е достатъчно щедър откъм информация. Даже повече, отколкото трябва. От снимките, запечатани през юни 2015, се вижда (може би) цивилен полицай с бяла Астра и затъмнени прозорци. Сякаш лесно се разбира, че е полицай... дори само от снимките. Колата (като че ли) няма гражданска.

Според зрителя на кадрите от Google Maps всъщност се виждат няколко полицейски автомобила - Бяла Астра, Син Опел, Форд. Но както е казал класикът: Аз не знам, кажете вие!
Заради лек бъг в софтуера на Google дори може да опитаме да познаем номера на едната Астра. Моето предположение е СА 7218 РМ/РН

По думите на "най-великия зрител" гаражът отсреща е закупен от свързани с SS клуба лица, защото в него винаги имало 2-3 въоръжени бабаита.

"Лека-полека завзеха цялата улица, изрязаха храстите, които им пречат на видимостта на камерите и не даваха на никой да паркира там", завършва наблюдателният жител на квартал Гео Милев.

Дали ще разберем кой е ходил в този клуб, как мислите? АЗ НЕ ЗНАМ, КАЖЕТЕ ВИЕ!
п.п. Цялата информация е налична в Google Maps