Ето кой печели „Игри на волята“

Слуховете сочат, че тройката на финала на тв състезанието ще бъде съставена от Иван Рълев, футболният съдия Крум и моделът Мастагарков

Нещо за четене
14:04 - 25 Септември 2023
6643
Ето кой печели „Игри на волята“

Иван Рълев печели петия сезон на „Игри на волята“. Тази информация упорито се разпространява в публичното пространство, като набира все по-голяма популярност. Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане е наричан Рълев-1 от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, тъй като в предаването за издръжливост участва и брат му Николай.

Слуховете сочат, че тройката на финала на тв състезанието ще бъде съставена от Рълев-1, футболният съдия Крум и моделът Мастагарков. Първите двамата засега са от отбора на Гладиаторите, а последният все още е член на Старейшините. Последните 9 души, които ще оцелеят в предаването, се предполага, че ще бъдат Момчил, Мартин, Мастагарков, Виолета, Дунев, Рълев-1, Радо, Крум и Цвети, пише „България днес“.

Разкритията показват още, че племето на Амазонките ще се разпадне, а гаджето на Мис България Теодора Мудева – Румен Радев, няма да успее да влезе в нито едно от племената. В момента мускулестият младеж е изгнаник на изгубения плаж, където скоро може да се окаже и Виолета от Старейшините, както и Радо от Гладиаторите.

Неофициалната информация сочи, че ще има контузени играчи. Това затвърждава новината, че миската Моника ще има здравословен проблем и това ще стане причина да напусне предаването.