Ето кои са топ 4 от Златните в „Хелс Китчън“

Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома Здравков

Нещо за четене
22:20 - 07 Май 2024
12290
Ето кои са топ 4 от Златните в „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари от отбора на Златните на крачка от финалите в шестия сезон на Hell’s Kitchen. Разтърсеният от скандали звезден отбор се раздели с певеца Тома Здравков след две последователни загуби срещу Черните куртки, а напрежението между фолк фурията Бони и нейните съотборници достигна нови върхове.

Тома

Денят за звездите започна повече от обещаващо, след като съумяха да спечелят предимство пред по-опитните си съперници в надпреварата по италианско гурме сред природата. Поредица от грешки и неразбирателства между темпераментната Бони, риалити звездата Гърдева и бившият професионален войник Гатьо доведоха до загуба за техния отбор и оранжева престилка за певицата.

Вечерната резервация донесе нови предизвикателства за Черните куртки и Златните. Те трябваше да приготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов - Жокера и неговите възпитаници. Начело на двете кухни застанаха номинираната Бони и един от най-изявените лидери в Кухнята на Ада този сезон - Никол. Въпреки опитите за овладяване на отборите, двете трябваше да предадат щафетата на други участници, за да може вечерната резервация да завърши успешно. 

Под ръководството на младия и амбициозен Станислав, Черните куртки съумяха да издадат всички свои поръчки и да избегнат потенциалните елиминации. Строгият подход на Пеньо Гатевски-Гатьо обаче не бе достатъчен и Златните загубиха за втори пореден път. Като най-слабо звено в отбора бе определен рок певецът Тома, който се раздели с шанса да се превърне във втория звезден победител в историята на кулинарното шоу.