Ето кои ще участват в „Островът на 100-те гривни“

Секс легендата на рока Васко Гюров влиза със сина си в шоуто 

Нещо за четене
12:02 - 15 Август 2024
3726
Ето кои ще участват в „Островът на 100-те гривни“

Мистерията около новото хитово риалити „Островът на 100-те гривни“ започва да се разплита. В промото на шоуто, което стартира през септември, във  филипинските сурови води, бяха забелязани шампионката по художествена гимнастика Бистра Старейшинска, калена в жестоката школа на Нешка Робева и Илиана Раева, предприемачът и ютюбър Дамян Илиев-Дзами, който редовно пуска комедийни клипове в социалните мрежи с фитнес треньора Сами Хосни и Даниел Петканов, бившия мъж на моделката Александра Богданска. За наградния фонд от 300 000 лева, най-тлъстият досега в тв ефира, ще играе и Александър Гюров, синът на секс легендата на рока Васил Гюров, който, по информация на Lupa.bg, също трябва да влезе в риалитито и да е рамо до рамо с първородния си наследник.

Васил Гюров

Александър, дете от първия брак на Гюров с тв водещата Нора Арсова, не демонстрира мускули, но вероятно има други качества, които ще му трябват на „Островът на 100-те гривни“ - късмет, адаптивност, стратегия и находчив ум. За него засега се знае, че е завършил в чужбина и е очевидно, че много прилича на баща си.

Дзами

Трима от трийсетте участници бяха разпознати от наблюдателни зрители в промото на риалитито, обещаващо екшън при нечовешки условия, жестока конкуренция и невиждан досега регламент. Във видеото бившата грация Бистра, която има медали от първенството на България и международни състезания, показва перфектна форма. Бистра, която години наред е скачала според високата летва на Нешка и Илиана Раева, изглежда отлично подготвена и психически, и физически за изпитанията на шоуто. Като тийнейджърка тя живеела с родителите си в Лондон, но се прибрала сама в София, настанила се в общежитието на Левски и дала всичко от себе си в залата. Медалите от първенството на България и международните състезания не закъснели.

Бистра години наред е скачала според високата летва на Нешка и Илиана Раева