Ето колко струват курсовете на Деси Стоянова

Чаровната брюнетка каза довиждане на зрителите след 12 години като водеща на предаването "Преди обед“ и общо 17 години в bTV

Новини
14:40 - 01 Август 2024
3054
Ето колко струват курсовете на Деси Стоянова

Десислава Стоянова каза довиждане на зрителите след 12 години като водеща на предаването "Преди обед“ и общо 17 години в bTV. Чаровната брюнетка се просълзи от сърце и натъжи многобройните си почитатели, които се надяват раздялата й с телевизията да не е завинаги.

Моментът бе толкова емоционален, че дори дългогодишният й партньор Сашо Кадиев се върна като гост в студиото, за да прегърне старата си приятелка в този трогателен момент. Симпатичната софиянка остана в сърцата на хората с очарователната усмивка, чувството за хумор, бързата журналистическа реакция и с остротата на езика си, когато някой нефелен политик си заслужава критиката. С Александър Кадиев бяха страхотна екранна двойка, но всичко си има край, пише Hotnews.bg .

"След 12 години затварям тази страница в професионалната си биография по собствено желание“, заяви журналистката.

Тя вече има ново поприще, което досега съчетаваше с работата си в bTV, но вече ще се отдаде изцяло на него. От няколко години Стоянова обучава хора по презентационни и медийни умения или т.нар. публично говорене и бизнесът й върви доста добре.

За курсовете не взима никак евтино. Цените са по 790 лв., но въпреки това семинарите й са пълни с народ, а записването за лекциите й се прави с месеци предварително. Преминалите през курсовете й са все доволни, признават тези, които са опитали.

"Жестоко се забавлявахме. Това, което се промени, е, че съм пораснала. Бях заложник на перфекционизма. А сега до голяма степен мога да кажа. че той е инструмент в моите ръце. За мен беше чест и огромно удоволствие“, каза още на изпроводяк Стоянова.