Ето коя печели "Ергенът"

Бесарабската българка Ирина е успяла да плени галантния пианист

Нещо за четене
12:00 - 22 Февруари 2023
49007
Ето коя печели "Ергенът"

Снощи започна вторият сезон на "Ергенът", като и тази година не липсват култови участнички. Пианистът Евгени Генчев се държа галантно с дамите, но се видя, че беше потресен от част от момите. Той впечатли зрителките на шоуто и май ще се окаже по-успешен от Виктор Стоянов от първия сезон.

Носят се слухове, че пианистът наистина си е намерил жена и се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина Карабаджак, която е успяла да плени Генчев. Тя се представя като блогър и бизнес дама, собственик на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, но все още говори с акцент, заради което други участнички първоначално я объркват с рускиня.

„Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига много, много напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която доста си развърза езика и каза, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите вероятно е издала и че Ирина е избраницата“, пише потребителка в официален канал на шоуто.

"Надявам се тук да намеря любовта", каза той в първия епизод и приятелка на Ирина е направила стоп кадър на този момент и я тагнала. 

Половинката на Наум Шопов - Теа, сподели стори, в което виждаме Евгени на дивана и брюнетка с гръб към камерата. Прическата издава, че това е Ирина и вероятно по време на формата са успели да си станат близки с водещия и неговата половинка, която беше неотлъчно до него в Турция по време на снимките на сезона. 

Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от нашенци да се разхождат в Париж, което означава, че все още са заедно и любовта им не се е изпарила след приключване на формата.