Ето коя стана "Музикален секс символ на годината”

Малена, която е сред новите попълнения на “Пайнер”, получи приза на пищната церемония, организирана от Ива Атанасова – Айви

Нещо за четене
16:32 - 26 Септември 2023
4329
Ето коя стана "Музикален секс символ на годината”

Млада пайнерка стана “Музикален секс символ на годината” на наградите “Faces and brands Awards” – Лица и брандове на годината 2023. Малена, която е сред новите попълнения на “Пайнер”, получи приза на пищната церемония, организирана от Ива Атанасова – Айви , която за пореден път връчи награди на светските личности в България. Фолк надеждата, която вече трупа своя репертоар от хитове, зарадва гостите на събитието със свое музикално изпълнение.

Малена, чието рождено име е Магдалена Митова, направи своя дебют с най-голямата музикална компания у нас навръх 17-ия си рожден ден. За своята крехка възраст тя вече е натрупала сериозен опит, характер и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си и въздействащ глас е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита.

Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна” – една наистина отлична школа за професионален изпълнител. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България”.

Надарена е не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт.