Ето на кого звъни сутрин новият водещ на „Преди обед“

Преди обед правя 3 неща - пия кафе, мълча и се чувам с баба, призна Петър Дочев

Нещо за четене
11:59 - 18 Октомври 2023
120701
Ето на кого звъни сутрин новият водещ на „Преди обед“

Петър Дочев смени театралната сцена с телевизионното студио. Той е новият водещ на „Преди обед“, заемайки мястото на Сашо Кадиев. В подкаста "Малки разговори" Петър говори дали са удобни диванчетата на "Преди обед", за какво си говорят с Деси Стоянова, когато камерите са изключени, и трудно ли му е да става рано? 

"Никога не съм се чувствал като човек, който принадлежи на град или територия. Не съм имал проблем да живея далеч от родния си град, да пътувам. Харесвам си София!"

И ако в това да смени родния си град с друг за него няма нищо притеснително, то да стане водещ на "Преди обед" идва с някои въпросителни. 

"Страхувам се и продължавам да се страхувам да не срещам често едни бодри, непременни хора, които от сутринта припкат и искат да те залеят със собствената си енергия и мнение за всичко, което се случва!"

Страховете му не се оправдали. И вместо тези плашещи хора, всяка сутрин среща екранната си партньорка Деси Стоянова. 

Ако трябва да я опише 3 думи – за нея той има следните.

ТЪРПЕЛИВ ЧОВЕК, ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ВИЗИОНЕР

"На нас наистина ни предстои да отворим нова страница във вече 12-годишната история на "Преди обед". Всеки трябва да бъде себе си – със своя характер и своето присъствие", заяви Деси Стоянова преди време по повод новия сезона на предаването и новия си екранен партньор.

Петър Дочев има 3 любими неща, които прави преди обед.

  1. Пия кафе
  2. Мълча
  3. И се чувам с баба