Ето най-новия виц за Благо Джизъса и Ванко 1

Благо Георгиев е известен като „Властелинът на сватбените пръстени“ поради многото си бракове и още толкова направени деца

Новини
17:46 - 08 Декември 2023
11644
Ето най-новия виц за Благо Джизъса и Ванко 1

Откакто Благой Георгиев се хвана с дъщерята на зъботехника си  – бившият рапър Ванко 1, в социалната мрежа се завъртя най-новият виц. Благо Георгиев – Джизъса, известен още като „Властелинът на сватбените пръстени“ поради многото си бракове и още толкова направени деца, вече е с нова млада изгора. Тя е Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1. В момента двамата изживяват бурна любовна връзка, като не спират да се глезят със скъпи и луксозни екскурзии. Последно са засечени в зимният курорт в Банско.

Неотдавна, когато Благо все още беше просто клиент на клиниката на Ванко 1, се заговори, че щерката на рапъра, който мина и през затвора, много отговаря на вкуса за жени на Благой Георгиев, пише news2. Фина мацка с напълнени джуки с хиалаурон. Тогава Ванко заплаши, че само Джизъса да се докосне до дъщеря му, ще му избие зъбките, които му е правил. Благо пък на свой ред излезе с изказвания, че искал да си намери естествено момиче без „подобрения“.

Страстта обаче не пита и в крайна сметка Благо и Ивана се събраха, а Ванко изглежда е вдигнал ръце. Въпреки, че дъщеря му е далеч по-млада от набожния бивш футболист.

В медийното пространство обаче се разпространява жесток виц на гърба на прясната двойка:

„Отива любимата щерка на Ванко 1 при него и му казва: „Тати, ако Благойчо постъпи и с мен така, както с предишните си, какво ще правя?“ Без да бърза, загриженият баща отговорил: „Няма, дъще, той си обича зъбите…“