Ето откъде са парите на Мартин Елвиса от „Игри на волята“

Бившият на Емануела е един от най-добрите играчи на покер в България

Нещо за четене
14:11 - 02 Октомври 2023
12025
Ето откъде са парите на Мартин Елвиса от „Игри на волята“

Парите на Мартин Елвиса от „Игри на волята“ не са само от мама и тате, както смятат мнозина в шоуто. Още с влизането си в шоуто 38-годишният плейбой бе представен като милионер.

Бившият на Емануела е един от най-добрите играчи на покер в България. Елвиса се издържа с печалбите от играта, а не от родителите си, както на няколко пъти натъртиха други участници в риалитито.

Елвиса е изкарал около половин милион лева от карти, но това са само по официални сметка в родните сайтове. Със сигурност Мартин е спечелил доста повече от покер. Според специализирани платформи пък Мартин Николов е един от най-добрите родни играчи. Освен онлайн той често участва и в турнири на живо, най-вече в Европа. Един от най-големите му успехи е 12-о място на грандиозен турнир, организиран от най-големия покер сайт. Участват над 1000 претенденти, а Елвиса спечелва близо 20 бона.

„Нямате шанс срещу мен на покер. От 20 пъти 19 аз ще изляза крайният победител“, каза в един от епизодите през седмицата Мартин, тъй като част от племето му го разпитваше за кариерата му.

Мартин е уреден за участие в „Игри на волята“ от бившата си вече приятелка Емануела. Чалга дивата използва връзките си, за да вкара плейбоя във формата. Докато са двойка, певицата и Елвиса всяка вечер сядат пред телевизора и гледат с интерес формата. А Мартин многократно заявява пред силиконката, че един ден мечтае да влезе в шоуто и да се тества.

По информация на „България Днес“ Николов стига почти до самия финал на шоуто, което вече е заснето и в момента се излъчва на запис. Елвиса отпада няколко дни преди последната за сезона битка.