Ето я новата на Зоран Петровски

Режисьорът в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Нещо за четене
13:09 - 06 Март 2023
11371
Ето я новата на Зоран Петровски

Една от известните двойки на България вече е в историята. Победителят в „Сървайвър“ Зоран Петровски и актрисата Силвия Петкова не са заедно от известно време насам. Те се събираха и разделяха, преди в крайна сметка окончателно да решат, че с любовта им е приключено.

Режисьорът Зоран обаче не си губи времето, като той бързо е успял да си намери нова изгора. Макар и раздялата му със Силвия да е сравнително „прясна“, той вече е в прегръдките на друга красавица.

Това е блондинката Анна Кошко, с която македонецът изглежда наистина щастлив към момента. Девойката е от руски произход и определено „хваща окото“ с външността си.

Това е видим от общите снимки на Зоран и Анна, които се появиха из медийното пространство. Вече няколко пъти Зоран и Анна Кошко бяха засечени заедно на публични и светски събития. Тя също е актриса и се снима в сериала „Войната на буквите“, където един от режисьорите е именно Зоран Петровски. Не е ясно дали те са гаджета отпреди това или напротив – любовта им е пламнала по време на снимките на историческата продукция.

Анна Кошко е по-млада от Зоран и бившата му изгора Силвия Петкова, а близките ѝ я описват като нежна и възпитана жена, което се е харесало на режисьора. В някои коментари обаче хората го критикуват заради това, че не се е борил достатъчно за брака си със Силвия Петкова, а бързо се е впуснал в прегръдките на друга жена.