Ето я полицайката-пачавра, която обслужи Георги Семерджиев (ГАЛЕРИЯ)

Симона Радева е с татуировки, джуки и силикон, парадира с висок стандарт и връзки с "лоши момчета"

Общество
16:41 - 07 Юли 2022 (обновена)
37257
Ето я полицайката-пачавра, която обслужи Георги Семерджиев (ГАЛЕРИЯ)

Полицайката, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев като му дала стълба, за да влезе в жилището си, се казва Симона Радева. Тя изглежда скандално с джуките си, напълнени с хиалурон, силиконовите подобрения в бюста, огромните татуировки по тялото си, дългите нокти тип "граблива птица" и "пипнати" вежди. И на работа, и в цивилния живот, "полицай Радева" ходи със силно изрязани потничета, прилепнали по дупето си цветни дънки, ефирни роклички-"гъзовейки" и дизайнерски чехли. 

През 2020-а кифлата в униформа е тунинговала джуки и бюст при д-р Стефан Марковски, показа проверката на Lupa.bg.

В момента униформената служителка на МВР се разпитва в националното следствие. Най-вероятно тя ще бъде арестувана.

Селфи на работното място. Полицайката се снима в районното. По този начин ли трябва да ходи на работа служител на МВР?!

От снимки във фейсбук се вижда, че Симона е татуирана като своя приятел-бандит и обича да се фука зад волана на лъскави автомобили. Удивително е как подобно момиче изобщо е попаднало в системата на МВР.

Според публично достъпните данни, Симона е завършила Нов български университет. Тя парадирала пред колегите си с висок стандарт на живот, както и с интимните си връзки с "лоши момчета". Фукала се със скъпи чанти, обувки и автомобили, които надали би могла да си позволи със символичната заплата като служител на националната полиция.

Източници до разследването твърдят, че Симона била заведена на разпит принудително, защото е отказала да съдейства. Преди малко Бойко Рашков пък заяви, че дамата била в болнични.

Проверката ни показа, че полицайката с мутренско-кифленски аутфит е родена на 18 юни 2000 година, т.е., на 22 години е, колкото една от жертвите на мутренския ѝ авер Георги Семерджиев - Христина Дилева. Остава да виси въпросът дали двете не са се познавали.