Ето защо Кичка Бодурова качва по 2 кг на всеки 5 години

Стил
13:10 - 31 Януари 2022
4883
Ето защо Кичка Бодурова качва по 2 кг на всеки 5 години

Естрадната икона Кичка Бодурова е вече на 66, но продължава да впечатлява с фигурата си и свежия си външен вид. Макар че усилено се грижи за добрата си форма, тя не е фен строгите диети, особено на тези, в които се набляга на протеините. „Имам близки, които не само че получиха проблеми от нея и трябваше да прибегнат към лекарства, а и после напълняха много“, разказва Бодурова. Затова тя предпочита да се качва често на кантара, да балансира менюто си, но не и да се вманиачава по темата.

„Мисля, че е най-добре да се държи златната среда. Аз съм за качествен и пълноценен живот и не искам да живея като костенурките. А и ние жените, никога не трябва да забравяме, че за да поддържаме лицето си във форма, на всеки 5 г. след 40-ата година трябва да слагаме по 2 кг отгоре. Защото лицето е това, което ни представя“, смята Кичка.

Тя може да кара само на сьомга, домати, плодове, сирена и лешници. Обича и шоколад, но го избягва, за да е в добра форма. По същата причина не яде макарони и картофи. Макар че често ги готви заради дъщерите си и съпруга си. От няколко години менюто на естрадната звезда се свежда предимно до салати.