Ева Веселинова пристана на грък

Чаровницата от „На кафе“ взе участие в най-новия клип на Макис Димакис

През ключалката
12:22 - 19 Септември 2019
43306
Ева Веселинова пристана на грък

Ева Веселинова взе участие в най-новия клип на гръцката звезда – Макис Димакис, който снима най-новото си видео у нас. За реализацията му той се довери изцяло на български екип, а за своя партньорка избра чаровницата от „Господари на ефира“ и „На кафе“.

„Показаха ми няколко момичета, но аз бях категоричен в избора си, явно съм усетил връзката й с Гърция и химията между нас се получи още преди да се видим на живо“, коментира с усмивка певецът.

Ева е живяла дълги години на о. Санторини и говори перфектно гръцки език. Двамата си допаднали веднага и работата вървяла много леко.

„Поканата да участвам в клипа ме изненада приятно. Приех с удоволствие, защото Макис Димакис е любимият певец на сестра ми и защото много харесах песента, мисля, че това ще е хитът в Гърция тази есен“, категорична е Веселинова.

Парчето, което Макис и Ева заснеха в покрайнините на София се казва „Gia Sena“ (в превод: „За теб“). Сюжетът разглежда любовта като едно щастливо пътуване с кола, което завършва в романтичен кадър на танц под звездното небе. Видеото вече се излъчва по гръцките музикални телевизии.