Евандро: Бием Левски! Не е непосилна разликата от 9 точки с Лудогорец

Искам пак да вкарам гол или два, за да мога да празнувам пред агитката, заяви нападателят на ЦСКА

Спорт
14:43 - 11 Февруари 2020
1619
Евандро: Бием Левски! Не е непосилна разликата от 9 точки с Лудогорец

Нападателят на ЦСКА Евандро очаква победа срещу Левски и гарантира, че всички футболисти на червените ще дадат 100 процента от себе си във Вечното дерби.

23-годишният бразилец заяви, че няма нищо против да не се разпише във вратата на Левски, въпреки че до момента има две попадения в два мача.

Евандро е убеден, 9-те точки преднина на Лудогорец не са непосилни за армейците.

"Левски - ЦСКА е големият мач в България и ние нямаме право да се изложим, а трябва да сме максимално концентрирани, да се изкачваме нагоре в класирането", сподели бразилецът пред sport.bg.

"Всички сме жадни за победата и сме безкрайно мотивирани да спечелим. Имам два мача срещу Левски и два гола. Искам пак да вкарам гол или два, за да мога да отпразнувам пред агитката. Но дори и да не стане и да отбележи някой друг, най-важното е да вземем победата", допълни южноамериканецът.

"Стартирах добре - 8 гола в 8 мача, но след това се получи лек спад във формата ми. Много хора ме бъзикат, че съм спрял да вкарвам, откакто застудя. Студът е нещо много трудно за мен и за моята адаптация, но мисля, че вече свикнах. Това не трябва да ми влияе, защото това е моята работа и аз трябва да давам 100% от себе си, за да мога да бележа и да печелим", каза още Евандро.

Знам, че няма невъзможни неща. Да, разликата е 9 точки с Лудогорец, но ако бием сега, а и в останалите срещи, защо да не стопим разликата? За Купата също ще се борим, ще гоним и двете цели, но за мен сега е най-важен предстоящия мач", категоричен е нападателят на ЦСКА.