Евгени Минчев избухна: Има ли по-голямо дъно от фризьорите?

Топ
15:30 - 06 Юни 2022
13782
Евгени Минчев избухна: Има ли по-голямо дъно от фризьорите?

Евгени Минчев скочи на родните фризьори и ги направи на нищо, видя Lupa.bg. PR-ът и светски лъв се оплака от плачевното състояние на коафьорите у нас. Лордът посетил няколко салона в квартала си и цветущо разказа за видяното в разкрасителните студия. Евгени Минчев искал просто да се боядиса, но така и не успели да го привлекат като клиент в цели 3-4 фризьорски салона. Ето целия разказ на светския лъв, който публикуваме без редакторска намеса: 

"ФРИЗЬОРИТЕ! ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМО ДЪНО?
Една жена каза, че- ДА. Дъното са.
Преди време попитах известна вносителка на продукти за коса, защо са толкова надути, арогантни и глуповати фризьорите. Тази жена, която минава за най-добрата в бранша, отговори че всеки, който е опитал всичко в живота и се е провалил, купува продукти за стотина лева и става фризьор.
Винаги съм си повтарял това, когато съм недоволен от поведението на фризьорите. Надменноста, чупките и стойките, закъсненията, говоренето на ТИ, са само част от този пейзаж. Доскоро ползвах услугите на един фризьор, който си закъсняваше като теснолинейката за Пордим и още с влизането в салона се провикваше- „аВе, какво шЯдьем дньеска?“. Младият, с огромен стомах гей, който му е колега, гледа като Мадона, преди хита и Бонита и вместо да поздрави си извръща главата. Още не ми е изсъхнала косата и девет пици, седем таратора и бутилка бяло вино са в салона. Часът няма 12.00.
Понеже описаният фризьор внезапно си е взел един месец почивка, без да уведоми клиентите си, сред които и аз, тръгнах из квартала да търся някой да спаси положението. Попадам в празен салон, стил 84-та година, с дебела до безобразие жена, която нагъва от едната пластмасова чиния диня, от другата- нещо, което приличаше на кьопоолу. Дебелите и крака, с форма на натопена във вода обикновена вафла, гледат точно към вратата и към мен. Гледката е като входа на Съева дупка. Докато фъфли и запраща динени семки към мен, фризьорката ме кара да си запазя час, видите ли- сега обядвала. На 25 метра от нея- друг салон. Нахакана, изрусена ошмуляна коса ме посреща на входа с цигара в уста и картонена чаша с кафе. Гледа ме, както сигурно Цола Драгойчева е гледала Вълко Червенков. Не стигам да я попитам дори имат ли час или нямат. Имат издадена смъртна присъда да са такива, каквито са. Падение.
Влязох в един магазин и си купих боя. Ще се боядисам и ще си пусна дълга коса. И без тях мога.
Само ме е яд, че страдах с тях и се молих за тях по време на пандемията. Останали са с ненаучени уроци.
И за финал- един от най-успешните фризьори в Лондон Ники Кларк тропна кепенците на бизнес за 60 милиона паунда. Вие закъде сте тръгнали да вирите глави, в които понякога нищо няма.
Съчувствам ви!".