Евгени призна за раздялата с Валерия

Пианистът и природозащитничката бяха принудени да го играят влюбени, докато чувствата им изтлели бързо след края на предаването

Нещо за четене
11:57 - 17 Септември 2024
1893
Евгени призна за раздялата с Валерия

Заради провала на Ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, а в първи сезон Виктор Стоянов просто про форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката бяха принудени да го играят влюбени, докато чувствата им изтлели бързо след края на предаването. В скорошен разговор с фенове Евгени загатна за причините за разрива с моделката, но категорично се застрахова, че продължава да вярва в истинската любов.

„Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин“, философства Ергенът.

През юни пианистът отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия. Той сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри. Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила. Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, пише Хотнюз.