Eй, няма отърване от жената на Краси Радков!

Некадърницата Станислава Ганчева ще досажда и от ефира на "Аз обичам България"

Нещо за четене
19:05 - 07 Март 2024
9060
Eй, няма отърване от жената на Краси Радков!

Хей, няма отърване от тази жена! Изкача вече и от консервената кутия! Станислава Ганчева, съпругата на водещия на "Денсинг старс" само новини не е водила по Би Ти Ви, иначе мина по всички други предавания, гневят се зрители.

Майката на единственото дете на комика сега влиза и в състезанието "Аз обичам България" въпреки неадекватното си държание в друго състезание на същата телевизия - "Кой да знае?". Напористита блондинка води скучното предаване в петък "Денсинг старс екстра" в което вместо да ни разхожда зад кулисите на бляскавото шоу, прави банални интервюта с участниците, които приспиват всеки зрител.

Сега Станислава ще досажда и в "Аз обичам България". Тя ще бъде част от отбор "Кадиев", в който този път влиза и безстрашният плувец и кросфит атлет Филип Атанасов.

Отборът на Кедъра очаквано включва мъжа й Краси Радков и журналиста Светослав Иванов. „Ще ги бием и ще си тръгнем!“, ще заяви със самочувствие отбор "Кадиев" още при старта на предаването, но дали наистина ще има бой, или в студиото ще пребъдат смехът, танците, интелигентността и ловкостта – зрителите тепърва ще разберат.

Остава загадка защо Би Ти Ви толкова много протежира и пробутва Станислава. Според запознати, най-вероятно това е условието Краси Радков да премине в редиците на телевизията. "Тя е добра жена, но няма никакви качества като шоумен и актриса, не притежава и харизма. Краси Радков непрекъсато я урежда някъде, но въпреки дразнещото й лансиране публиката няма как да я заобича, след като просто не притежава умението да бъде атрактивна на сцена", дават тежката си приъда зрители.