Фърдинанд: Недупостимо е да се прегръщаш с играчи Сити

Спорт
15:04 - 16 Декември 2020
1502
Фърдинанд: Недупостимо е да се прегръщаш с играчи Сити

Легендата на Ман Юнайтед Рио Фърдинанд коментира изминалия двубой на "червените дяволи" срещу Ман Сити, завършил при резултат - 0:0. 

Фърдинанд се присъедини към бившия капитан на Юнайтед Рой Кийн и разкритикува двата отбора за приятелското отношение по време на срещата. 

"Скучно дерби на Манчестър! Преди имаше бутане, каране и напрежение, имаше голове. Това беше просто скучно 0:0 и прегръдки след края." 

"Всичко беше коментирано в социалните мрежи. Новото поколение е различно, не можем да очакваме те да бъдат като нас. Ние не целувахме и не прегръщахме футболистите на Ливърпул и Ман Сити, защото имаше огромно съперничество между нас." 

"Не ги харесвах, не исках да стоя на едно игрище с тях, не исках да срещам фенове на Сити. Аз лично се разбирах с Джулиан Лескът, Вини Компани, Джо Харт, Гарет Бари и другите футболисти на "гражданите", но не бяхме близки." 

"Помня първото ми дерби със Сити - загубихме с 1:3 и Рууд ван Нистлерой си беше разменил фланелките с играч на "гражданите" и се разхождаше в съблекалнята. Сър Алекс Фъргюсън полудя и му се развика. Това ми беше показано в началото и разбрах нещата по този начин." 

"Някой трябваше да каже на Магуайър, че в Ман Юнайтед не прегръщаме играчи на Ман Сити!"