Фарук Буран от "Завинаги" яхна турски джип

Йозджан Дениз повози министър с новото си возило

През ключалката
22:00 - 18 Май 2023
13466
Фарук Буран от "Завинаги" яхна турски джип

Мощен джип е най-актуалната придобивка в автопарка на Йозджан Дениз. Прочутият актьор и певец пристигна с високопроходимото возило на последния си концерт в Бурса, организиран от местната общинска администрация. От колата слезе и министърът на индустрията и технологиите Мустафа Варанк. 

Новият джип на екранния Фарук Боран от „Завинаги” разполага с куп екстри, но по-интересното е, че е турско производство. Колата „Togg T10 X” не само е сглобена в южната ни съседка, но и всичките й части са направени там. „Винаги избирам родното, защото съм патриот”, коментира по този повод Дениз.

Йозджан се занимава професионално с музика още от ученик. В 10 клас той напуснал гимназия и тръгнал да печели пари, пеейки по клубове. Така и не успял да завърши средно образование, но днес не съжалява, че няма тапия. 

Първия си албум издал през 1992-ра. Плочата се превърнала в тотален бестселър, а същата съдба имали и следващите му дискове. Записите му се харчели като топъл хляб, а от концерти и участия талантливият турчин от кюрдски произход също успял да изкара много пари. Понастоящем той е фокусиран повече върху актьорската си кариера, но не е загърбил пеенето и често изнася рецитали.

На заглавната снимка: Екранният Фарук Боран дойде на концерта си в Бурса с новия си джип „Togg T10 X”, който е произведен изцяло в Турция. От колата му слезе и министърът на индустрията и високите технологии Мустафа Варанк