Фен на Мара Отварачката: Мъжът й наби и мен!

Миро Дзвера ми удряше силни крошета в слабините - призна Веселин Любенов

Новини
11:30 - 28 Март 2023
8304
Фен на Мара Отварачката: Мъжът й наби и мен!

Фен на фолк певицата Мария призна, че и той е бил заплашван от мъжа й Мирослав Стоянов. Веселин Любенов е известен като "ловец на автографи" и постоянно преследва родните и чужди звезди за снимка. Той многократно е виждал Отварачката и Миро Дзвера, като при една от срещите им лихварят е сплашил клетия младеж, научи Lupa.bg.

"Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга. Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене и обаче като мина ''тази '' аз от уважение (нищо ,че сме се сдърпвали преди ) казах: Добър ден! И нито за снимка нито за нищо съм я молил.
Тази гаднярка не ме поздрави естествено и май е накарала тоя Миро ли е какъв беше да излезе да ме сплаши...(и това не е първия път естествено. В СЕН ТРОПЕ групата я видяли Янис ,Тоши и Могилански (други ловци на автографи) и тая хем им дала пари за да си мълчат ,че са я видели хем мутрите и са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили и да изтриват веднага ако са я снимали а те не са естествено за какво им е ) ......почна да ми удря силни крушета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара от преди 100 години че съм и счупил емблемата на колата а това съвсем не беше така ....така ,чеее ....." - пише Веселин. (б.а. правописът е запазен)