Фенове и бивши футболисти погнаха Десподов

Ако 2% от клетвите го хванат, няма да излиза от болниците, злорадстват привърженици след трансфера на играча в Лудогорец

Новини
12:55 - 07 Октомври 2020
1907
Фенове и бивши футболисти погнаха Десподов

Трансферът на Кирил Десподов от Каляри в Лудогорец разбуни духовете у нас - най-вече във фенските среди. Националът премина от италианския клуб при разградчани под наем в последните часове на трансферния прозорец. Разбира се, това даде широк отзвук и ругатните по негов адрес започнаха.

Болшинството от феновете го заклеймиха за предател, след като преди това той се вричаше на вечна любов и вярност към ЦСКА, но палачинката се обърна.

"Явно парите взимат връх и моралът отива в канавката", се обединиха под тази сентенция привържениците. Умишлено спестяваме нецензурните изрази по негов адрес, а тези, които го следваха в социалните мрежи и бяха приятели на Десподов, веднага го изтриха. Преди това, разбира се, му бяха изпратени и хиляди съобщения и клетви, след които той беше принуден да блокира някои хора.

В истерията се включиха и някои бивши футболисти на армейците. Един от тях е Стойко Сакалиев, който изрази позицията си във Фейсбук.

"Здравейте, АРМЕЙЦИ,

Имало едно време в далечната 2017 година. Някои неща не се купуват с пари. Н Я К О И. А други? Чест, достойнство?

Понякога парите струват адски много и това важи с пълна сила за една от най-обсъжданите теми в последните 24 часа.

ЧЕРВЕН КАРТОН за теб! Заслужен! Нуждаем се от друг вид инвестиции, а тяхната стойност не може да се измерва в парични единици!

Няма какво да коментирам повече!"