Фенове: Мария пее 100% на плейбек!

Заралийката дори не си отваря устата по време на песните, ядосват се почитателите й

През ключалката
15:35 - 19 Септември 2019
7444
Фенове: Мария пее 100% на плейбек!

Фолк певицата Мария мами феновете си и пее на плейбек. За да е пълен ужасът, Отварачката дори не си отваря устата по време на песните, ядосват се разочаровани почитатели на чалга дивата, пише в. „Уикенд”.

„Ходил съм на участия на поне 20 фолк изпълнители, но такава излагация не е имало никога. Преди броени дни Мара не изпя една сричка на живо от сцената на елитен клуб! За капак си правеше селфита с телефони на почитатели, докато течеше песента, без тя да си отвори устата”, разкри потресен младеж.

На последната си сценична проява Отварачката откарала малко над час. Заралийката заложила на песни на колеги, които предварително записала в студио. Вместо да извие глас, бившата на Християн Гущеров през цялото време намествала полата си заради танците, в които се раздавала се раздала на макс, издадоха очевидци на издънката.

От време на време миньончето забравяло дори да си отваря устата, докато вървял записът. Така лъснала истината, че Мария лъже феновете с плейбек.

„Чалга звездите често се оплакват от тежкия нощен живот, как не спят заради участията си, но в крайна сметка за час отваряне на устата лапат 4-5 бона хонорар. Пари, за които много българи работя половин година”, цъкат с език недоволни фолк фенове, платили 10 лева вход, за да ги унижава Мара Отварачката.

Все пак почитателите признаха, че певицата успяла да направи купон и не отказвала селфита с публиката. Те обаче са разочаровани от измамата с фалшивото пеене.

„Мария очевидно не държи на репутацията си и предпочита да лъже публиката. Буфосинхрониадата при нея върви с пълна сила, май е загубила гласа си”, чудят се нашите читатели. На този фон джобната певица не спира да се хвали, че е сред малкото, които пеят от малки и обладават нечуван талант.