Фенове на ЦСКА подпомагат Детското отделение на болницата в Благоевград

Средствата ще бъдат събрани от турнир по минифутбол, който ще се проведе през октомври в града

Новини
15:19 - 13 Септември 2019
1896
Фенове на ЦСКА подпомагат Детското отделение на болницата в Благоевград

Първият благотворителен турнир по минифутбол между фенклубове и приятели на ЦСКА ще се проведе на 12 и 13 октомври в Благоевград. Събраната сума от турнира ще бъде дарена за Детското отделение на МБАЛ Благоевград.

Събитието е под мотото „За нашата Родина, за нашите деца", като идеята е не само да се помогне за подобряване на условията в Детско отделение на МБАЛ-Благоевград, а и да се запали интересът на децата към спорта.

Турнирът има за цел да покаже, че феновете на ЦСКА имат ясна визия за бъдещето на децата и искат да помогнат в осигуряването му.

Идеята се ражда в благоевградския фен клуб на червените „Youths Blagoevgrad„.

Основни партньори са Игрището по мини футбол „Изчислителен център“ и фирма „Катани трейд“. Организаторите канят всички желаещи, да се включат и да помогнат в една благородна кауза.

Турнирът ще се проведе на игрище за минифутбол „Изчислителен център“ с адрес гр. Благоевград, ул. Дружба 1.

Мачовете ща са от две полувремена, от по 10 мин. всяко.

Таксата за отбор е 70 лв., като броят играчи на един отбор е 5+1 с възможност за смени.

Задължително е участниците да са с подходящи обувки за игра на изкуствено игрище, предупреждават организоторите. Забранено е използването на бутони! Записванията за турнира ще стават на телефон 0879 285 499 - Ангел Тънов.

Краен срок за записването – 5 октомври, а ден по-късно на живо ще бъде изтеглен и жребият за участието на отборите в групите.

„Армейци, очакваме ви! Заедно да създадем един празник на червеното общество“, пишат в страницата на събитието организаторите на турнира.