Фенове на Левски пак си показаха рогата - заплашили играч на ЦСКА със смърт!

Заканите били отправени към Джонатан Линдсет, който казал, че сините не са претендент за титлата

Новини
15:45 - 24 Декември 2022
3216
Фенове на Левски пак си показаха рогата - заплашили играч на ЦСКА със смърт!

Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни заплахи след изказването си, че "Левски" не е претендент за титлата. Норвежецът говори за разликата между феновете в България и Норвегия.

"Има голяма разлика между футболната култура на двете страни. В България хората идват на битка. Носят емоциите си отвъд телата си. Чуват се освирквания постоянно. Замеряли са ме със запалки. Не е страшно. Хубаво е да усещаш натиск, можеше и да е по-голям“, заяви Линдсет пред Discovery.

"Бях избран за играч на кръга след гол срещу Арда. След това имаше пресконференция. Някой попита дали "Левски" е конкурент за титлата. Казах, че са ни конкуренти, но не могат да се борят за титлата. Тогава ме наричаха фермер и ми отправяха смъртни заплахи“, продължи норвежецът.

Реално Линдсет казва истината. Въпреки дитирамбите на сериозния отбор на "сините", който бил направен от Станимир Стоилов, те са отново на рекордна разлика от "червените". Вероятно обаче това се харесва на феновете им, защото продължават да заплашват.

Линдсет сподели и желанието си да заиграе в националния отбор на Норвегия: "Разбира се, че бих искал да съм част от националния отбор. Ако ми се обадят, няма съмнение, че ще отида. Това е голямата ми цел", каза полузащитникът на "червените".